VPS dedicated servers – avantaje, utilizare si particularitati

VPS dedicated servers reprezinta una dintre solutiile optime de gazduire web pentru datele unui website. De ce este aceasta cea mai buna solutie? Ei bine, pe piata pot sa fie gasite multe solutii de gazduire insa, in realitate este destul de dificil sa o gasesti pe cea potrivita. 

VPS dedicated servers (virtual private server) reprezinta o solutie de gazduire pe un server fizic (sau pe cloud) pe care se creeaza mai multe servere dedicate virtuale iar fiecare cont este administrat distinct pentru fiecare utilizator. 

https://webteam.ro/pbx-free-cloud

Avantajele si dezavantajele oferite de VPS dedicated servers 

Un VPS are un anumit numar de resurse alocate pentru fiecare cont in parte (RAM, CPU) iar spre deosebire de o solutie de gazduire de tip shared unde nu sunt alocate resurse ci o serie de limitari, devine astfel, o solutie mult mai optima pentru proprietarii de site-uri web. De asemenea, tot la capitolul avantaje, mai este de mentionat faptul ca se pot personaliza anumite setari precum PHP, MySQL sau numarul de mailuri care pot sa fie transmise in decursul unei ore, etc. 

Desi nu putem sa vorbim despre un server dedicat ieftin, ofertele companiilor de profil sunt destul de competitive, asadar, un utilizator poate sa gaseasca rapid o solutie avantajoasa pentru a achizitiona un server dedicat VPS. 

Este important de retinut ca utilizatorul, o data ce a achizitionat VPS dedicated servers, nu isi imparte resursele cu alti utilizatori, nici costurile pe care le implica detinerea unui spatiu pe un server. 

Particularitati ale acestor servere dedicate Romania 

  • este o solutie care ofera o securitate buna
  • ofera o performanta pe masura 
  • resursele sunt dedicate
  • utilizatorul are posibilitatea de personalizare 
  • este o solutie all – in – one (DNS, web, mail, back-up)
  • scalabilitatea este buna dar tot este limitata

Aceste servere VPS Romania nu se incadreza neaparat in solutiile pentru VPS ieftin si performanta este dictata setup si de resursele alocate in acest sens. Insa, acest tip de VPS Romania este indicat pentru utilizatorii care doresc sa beneficieze de avantajele prezentate. Nu uita că poți beneficia de oferte promoționale la serverele VPS de la WebTeam

You may also like...

1 Response

  1. […] Citește urmatorul articol: VPS dedicated servers – avantaje, utilizare si particularitati […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *