Tratament lifting facial, o soluţie modernă pentru un ten mai tânăr

Vârsta, factorii, stilul de viaţă şi nu numai, ajung să îşi spună cuvântul după o anumită perioadă de timp. Îmbătrânirea tenului este inevitabilă însă, cu ajutorul unui tratament adecvat precum cel de lifting facial poate să întârzie acest proces şi să te ajute să îţi recapeţi frumuseţea tenului.

Lifting-ul facial corectează aspectul tenului prin atenuarea celor mai pregnante semne ale acestui proces natural.

Pentru cine este potrivit un lifting facial?

Orice persoană care deţine riduri multiple, şanţuri nazolabiale accentuate, aspect uscat şi îmbătrânit al tenului, poate să beneficieze de lifting facial. Intervenţia se realizează pentru toţi pacienţii care se află într-o stare optimă de sănătate iar procedura este individualizată pentru fiecare persoană în parte. De asemenea, pacientul trebuie să fie dispus să renunţe la fumat, să aibă o atitudine pozitivă, să aibă obiective clare şi realiste privind rezultatele intervenţiei.

Cele mai multe detalii despre un lifting facial le va afla pacientul în momentul în care se va prezenta la cabinet unde va fi analizată starea de sănătate şi aspectul tenului, astfel încât să se poată stabili paşii următori pentru această intervenţie.

Alt advertorial SEO: Cele mai inspirate nuanțe de parchet pentru 2021

lifting facial

Pregătire şi rezultate oferite de acest tratament

Complicaţiile şi riscurile asociate cu astfel de intervenţii sunt minore iar după operaţie tenul pacientului îşi va reveni în totalitate. Este important ca înainte de o astfel de intervenţie pacientul să se pregătească aşa cum a indicat medicul. Totodată, şi in perioada postoperatorie, pacientul trebuie să respecte instrucţiunile cu privire la îngrijire şi administrarea medicamentelor prescrise pentru o vindecare frumoasă. Medicamentele sunt necesare pentru prevenirea riscului de infecţie şi pentru o recuperare mai uşoară.

Rezultatele îşi vor dovedi eficienţa pentru un număr de ani iar efectele intervenţiei depind de stilul de viaţă al pacientului. Dacă îţi doreşti să te programezi pentru un lifting facial, tot ce trebuie să faci este să contactezi Clinica Endorfine şi să consulţi pachetele de servicii oferite.

Următorul articol : Încălţăminte bărbaţi comodă pentru fiecare zi de la Deppo

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *