Transport Funerar Internațional: condiții sigure, Repatriere Autorizată U.E.

Stingerea din viață a unui membru drag al familiei sau a unui angajat pierdut prin accidente de muncă poate fi un eveniment tulburător și bulversant pentru persoanele îndoliate, care dă startul căutării unor servicii de transport funerar de calitate. Decesul, pe pământ străin, implică responsabilități neprevăzute, care devin de-a dreptul copleșitoare pe fondul suferinței deja existente.

          Misiunea serviciilor de transport funerar și repatriere oferite de Requiem este ca dvs. să fiți protejați de griji referitoare la acte, autorizații sau de ordinul siguranței  întregului proces.

          DE CE REQUIEM?

          Transport funerar internațional și repatriere, autorizate de Uniunea Europeană

          Serviciile oferite de Requiem respectă întregul set de legi și proceduri în domeniu stabilite de Uniunea Europeană. Suntem autorizați să desfășurăm atât acțiunile premergătoare transportului funerar, cât și transportul internațional efectiv. Când alegeți Requiem, alegeți grijă la detalii, calitate și promptitudine la cele mai înalte standarde europene.

          Suntem opțiunea dvs. de încredere pentru repatrieri din țări precum: Italia, Germania, Franța, Spania, Elveția, Anglia, Belgia, Olanda, Norvegia, Luxemburg, Ungaria, Austria, Irlanda, Suedia sau Danemarca.

Alt articol de blog : Seturi brăţări, modalitatea ideală de a te asigura că accesoriile ţi se potrivesc

transport funerar

Pregătire Transport Funerar, complet asigurată

          DOCUMENTELE

          Echipa Requiem se va ocupa, în locul dvs., de documentele pentru obținerea pașaportului mortuar și a documentelor consulare și vamale.

          SICRIUL

          Venim în sprijinul dvs. în găsirea sicriului potrivit, special pentru repatrierea internațională. Vom prelua sicriul de la domiciliul persoanei decedate sau de la morgă, urmând transportul acestuia către destinația de repatriere.

          TANATOPRAXIA

          Corpul persoanei decedate va fi îmbălsămat și conservat folosind procedee certificate. Astfel, sicriul va putea fi deschis, pentru un ultim adio, în momentul conducerii răposatului pe ultimul drum.

          Vehicule de ultimă generație

Dispunem de un parc auto de ultimă generație: mașinile noastre funerare Mercedes-Benz sunt omologate și echipate corespunzător din punct de vedere tehnic și legal pentru drumuri lungi internaționale, asigurând igiena și siguranța procesului de transport funerar și repatriere.

          O echipă tânără și cooperantă, deschisă la nevoile dvs.

          Requiem înseamnă profesionalism și comunicare deschisă. Împlinirea cerințelor dvs., specific și eficient, este pe primul loc pentru echipă. În semn de dedicare, respect și transparență, vă punem la dispoziție un serviciu de informații pentru clienți, disponibil non-stop, astfel încât nu veți simți vreo clipă de lipsă de claritate sau de nesiguranță. 

          Raport calitate-preț excelent

          Nu ezitați să ne contactați pentru obținerea unui pachet de preț, deoarece costurile sunt influențate de câțiva factori, specifici contextului exact în care solicitați serviciile noastre. Variabilele includ tipul de sicriu, costurile de îmbălsămare și distanța în km. 

          Trebuie să aveți în vedere și o serie de potențiale taxe, care depind de la caz la caz: taxa comunală din țara în care a avut loc decesul, taxa SANEPID a poliției mortuare, taxele consulare. În anumite țări se pot percepe, conform legislației, costuri pentru apostila de urgență. 

          Vă vom comunica toate aceste detalii, în cunoștință de cauză,  în momentul în care luați legătura cu noi. În plus, suntem disponibili pentru a clarifica orice alte nelămuriri ați întâmpinat.

          Requiem este alături de dvs.!

Următorul articol de blog : Cabine de duș – Calitate la super prețuri

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *