Transport animale – Îți aducem cel mai bun prieten aproape

Oferim servicii de transport animale internațional pentru micuții tăi prieteni. Trebuie doar sa te relaxezi și să vizualizezi întâlnirea cu animăluțul tău, de restul ne vom ocupa noi, toate actele necesare transportului și serviciile medicale necesare.

Mulți oameni nu își pot imagina viața fără animalul lor de companie, patrupedul devenind parte din familie.

Acesta ne oferă cel mai de preț lucru și anume iubirea necondiționată. Prezența unui animal de companie poate ajuta oamenii să învingă anxietatea si stresul.

Numărul iubitorilor de animale în Romania a crescut extrem de mult, acest

 lucru generând și un număr mare de cereri pentru serviciul de transport animale.

Animalele merită sa călătorească în cele mai bune condiții

Ca iubitori de animalelor, vom fi atenți la nevoile patrupedului tău conferându-i tot confortul. Personalul are ca prioritate respectarea sarcinilor pe toată durata transportului. Mașinile noastre de transport sunt special autorizate de către ANSVSA pentru transportul rutier al animalelor.

Alt articol blog : Trend-uri de care să ţii cont atunci când alegi îmbrăcăminte damă în acest an

transport animale

Animalele sunt transportate in siguranță, cu mare grijă , proprietarii fiind informați pe durata călătoriei despre starea cățeilor sau a pisicilor. Asftel veți avea certitudinea că animalul dumneavoastră este pe mâini bune.

Consultanță in vederea călătoriei

Se stabilește telefonic o întâlnire în vederea clarificării detaliilor si cerințelor necesare exportului din Romania si importului in tara de destinație. O data puse la punct are loc întocmirea documentelor necesare: certificate Traces, certificate sanitare, a celor de transport si vamale.

Oferim transport și cazare pana la îmbarcare, pe teritoriul țarii animalului, de la domiciliul expeditorului si până la aeroport.

În cazul în care zborul nu are loc în aceeași zi, noi vom asigura cazarea știind cât de importantă este pentru dumneavoastră  siguranța. Pentru rezervare ne puteți contacta și putem discuta despre toate detaliile necesare, astfel vă puteți asigura că patrupedul dumneavoastră beneficiază de serviciul nostru de transport animale având o  călătorie cât mai sigură si plăcută.

Următorul articol blog : Tratament lifting facial, o soluţie modernă pentru un ten mai tânăr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *