Servicii de repatriere – o misiune complexă dar necesară

Viața are o traiectorie inopinantă și adaugă, uneori, pe nota de plată servicii de repatriere pentru rude decedate pe alte meleaguri. Complexitatea fluxului organizațional privind procesul de repatriere al decedatului și asigurarea întregului serviciu funerar pe cont propriu este un act anevoios și implică o multitudine de operațiuni limitate ca timp de acțiune. Amplitudinea procesului este influențată de procedurile aplicate diferențiat pentru fiecare țară: obținerea autorizațiilor necesare repatrierii, manipulare și transport adecvate în acord cu normele metodologice din țara respectivă, formalități îngreunate de anumite detalii precum procedurile interne, comunicare defectuoasa sau neînțelegerea unor aspecte expuse.

Facilitați asigurare de compania Requiem specializată pe servicii de repatriere

Misiunea familiei în cazul rudelor care își găsesc sfârșitul pe tărâmuri străine este aceea de a asigura decedatului, cu bună credință, un ultim omagiu adus în țara de origine. Fomalitățile de repatriere asigurate de o companie specializată asigură:

  • obținerea tuturor documentelor necesare repatrierii;
  • asigurarea întregului serviciu funerar: sicriu, îmbălsămare, transport și alte accesorii solicitate de către familie;
  • asistarea familiei în caz de nevoie privind orice situație care poate întârzia procesul de repatriere;
  • suport continuu pe întreg parcursul procesului funerar și rezolvarea tuturor aspectelor apărute până la înmormântare.

Alt advertorial SEO: Repatriere decedați la cele mai înalte standarde UE

Costurile serviciilor de repatriere

În funcție de necesitățile și alegerile pentru care optează clientul sunt influențate și costurile serviciului de repatriere. Un pachet complet de servicii implică un grad ridicat de pregătiri privind ritualul înmormântării, iar costul se resimte în promptitudinea cu care este tratat fiecare caz în parte.  Echipa Requiem este una dintre companiile care asigura servicii complete de repatriere de pe cuprinsul mai multor areale geografice.  Fiecare aspect legat de procesul funerar este tratat cu maximă seriozitate pentru ca familiei să îi fie ușurată suferința și  corpul neînsuflețit să beneficieze de ritualul creștinesc specific în țara natală. Apelează cu încredere la servicii de repatriere specializate și vei obține consiliere pentru fiecare parte necesară în parcugerea evenimentului funerar.

Citește următorul articol: Cum să îi spui unui vârstnic că urmează să meargă la un cămin de bătrâni?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *