Reclama stradală – un concept eficient de promovare a afacerii tale

Un aspect important în promovarea afacerii îl joacă promovarea prin intermediul publicității – o formă eficientă este reclama stradală.

De ce reclama stradală?

Deoarece poate juca un rol strategic în procesul de decizie al potențialilor beneficiari – vizualizarea pasivă, chiar involuntară am putea spune, a reclamelor stradale, influențează opinia persoanelor care trec pe lângă ea.

Este cunoscut faptul că în fiecare secundă în subconștient sunt stocate informații care rămân inactive până în momentul în care este nevoie de ele. Astfel, un banner stradal, de exemplu, dacă are o grafică adecvată și de înaltă calitate, se întipărește involuntar în subconștientul unui trecător.  În momentul în care va fi nevoie de acele informații, persoana în cauză va vizualiza mental reclama de pe bannerul stradal. Cercetătorii au demonstrat că aproximativ 84% din persoanele care vizualizează o  reclamă stradală, au o atitudine deschisă și pozitivă.

Alt articol de blog : Importanţa Iluminatului În Design-Ul Interior

publicitate stradală

Publicitate Ooh – o soluție optimă pentru afacerea ta

Publicitate Ooh are un palmares generos de colaborări cu diverse branduri, unele foarte cunoscute. Echipa oferă  profesionalism și calitate în toate produsele și serviciile promovate pe piață, având 19 ani de experiență în domeniu. Apelând la Publicitate Ooh, beneficiați de servicii calitative de reclamă stradală, precum:

  • Printuri de diferite dimensiuni și pe diferite tipuri de materiale;
  • Inscripționări pe vitrine și geamuri;
  • Bannere și afișe publicitare;
  • Indicatoare laser, rutiere și panouri;
  • Pliante, broșuri și flyere;
  • Publicitate pe autobuze;
  • Personalizare  diferitelor obiecte  (tricouri, șepci, agende).

Acestea sunt doar o parte din serviciile oferite de echipă. Publicitatea, în special cea stradală, poate spori semnificativ numărul de clienți în facerea ta, poate crește volumul vânzărilor și poate propulsa afacerea la un alt nivel. Creșterea vizibilității este un punct de început al căii către succes.

Dacă ai nevie de eficiență și calitate în campania publicitară și dacă încrederea și satisfacția clienților tăi este importantă, utilizează reclama stradală în colaborare cu Publicitate Ooh – vei avea un plus de satisfacție.

Următorul articol de blog : Beneficiile consumării de torturi fără zahăr pentru sănătate

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *