Rebel Black – încălțăminte damă contemporană

Rebel Black este modelul de încălțăminte damă ieșit din tiparele cu care stilul casual ne-a obișnuit de-a lungul anilor, creat dintr-o conștientizare a faptului că ținuta ta trebuie în primul rând să aibă personalitate, să comunice societății despre ceea ce ești.

Un model de gheată subversiv, acesta surprinde prin contrastul subtil pe care îl prezintă: având la bază un pantofior Mary Jane, negru, din piele ecologică, feminin și inocent, aceste ghetuțe întorc roata prin baretele elastice în formă de X aplicate în zone cheie ale pantofului, împodobind șoseta matlasată care acoperă glezna. Poate părea paradoxal, dar acești pantofi atrag atenția mai ales prin simplitate. Impactul real este dat de jocul dintre diferitele texturi și de micile accesorii funcționale dar de efect, cum este inelul metalic, argintiu, cu care se prind baretele.

Dacă până acum ai simțit și tu obligația de a încapea în cutii și stereotipuri enervante despre stilul vestimentar, purtând Rebel Black aceasta nu mai este o problemă. Noile tale ghete au fost concepute pentru a te inspira, pentru a-ți da imboldul să te exprimi după cum simți, în fiecare clipă.

Următorul articol de blog : Scule şi unelte pentru bricolaj esenţiale pentru orice reparaţii în casă

Rebel Black – Încălțăminte damă contemporană, pentru indivizi creativi

Acest tip de pantof este demn de Street Style-ul întâlnit adesea în marile orașe ale Koreei de Sud, care a luat lumea modei cu asalt în ultimele luni ale anului 2021. Succesul răsunător al artiștilor muzicali K-POP și reîntoarcerea bruscă a influențelor subculturii punk pe podiumurile din toată lumea a răspândit peste tot pe internet o nouă perspectivă asupra modei feminine, ce îmbină delicatețea cu individualismul, exprimând putere interioară și dispreț pentru conformitate. Acesta este manifestoul îmbrățișat de deppo.ro, prin designul modelului Rebel Black.

Pentru că ne dorim să te bucuri cât mai mult de perechea ta de încălțăminte, ne-am asigurat că vei avea parte de niște ghetuțe incredibil de durabile, ce pot fi purtate mai ales în perioada primăvară/toamnă sau chiar în iernile ușoare.

Alt articol de blog : Cabina de duș modernă schimbă design-ul băii

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *