Mașini în rate – planuri avantajoase de achiziție

Tot mai mulți șoferi apelează la parcurile auto pentru achiziționarea de mașini în rate, fie că nu dispun de toată suma de care au nevoie, fie că nu doresc să o achite integral. În mare parte trebuie să știți bugetul în care doriți să vă încadrați pentru a nu intra în probleme financiare pe parcursul derulării contractului. Astfel o să aveți o viziune clară, și o să știe și dealerul auto la ce să se aștepte la deschiderea dosarului de rate auto.

Noi cei de la Auto Dan SRL suntem încântați că majoritatea clienților care apelează la serviciile noastre sunt foarte bine informați, ne pun numeroase întrebări ce îi pot ajuta să înțeleagă cum funcționează plățile la mașini în rate.

Pentru a pune la punct dosarul de rate a fost necesar să parcurgem câțiva pași destul de simpli, iar aprobarea a durat cateva ore, astfel încât clientul a putut pleca cu mașina dorită acasă în aceeași zi, fiind mulțumit de un plan de rate avantajos.

Mașini în rate

Mașini în rate – ofertele cele mai bune

Unele dintre dosarele de finanțare pot fi aprobate chiar și fără plata unui avans, partenerii de finanțare cu care noi lucrăm au niște opțiuni foarte avantajoase. Întotdeauna reușim să mulțumim clienții și să le oferim cele mai bune opțiuni, pentru ca aceștia să se bucure de o mașină perfectă la un preț decent.

Pentru a consulta stocul de mașini puteți să ne vizitați la sediu sau online pe site-ul nostru. Avem la vânzare mașini verificate și de încredere, pe care vă puteți baza în orice situație, vă punem la dispoziție variante de finanțare avantajoase atât pentru persoane fizice cât și pentru juridice.

Indiferent dacă lucrați în țară sau în străinătate, cu contract de muncă permanent sau temporar, noi vom găsi soluții de finanțare avantajoase pentru fiecare.

Contactați acum Auto Dan SRL, dacă doriți să achiziționați o mașină cu plata în rate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *