Lentile gratuite- tratamente care pot fi aplicate lentilelor pentru ochelari

Recent ți s-au prescris ochelari și ai ales să îți cumperi ochelari cu lentile gratuite de la www.avisia.ro? Ai făcut cea mai buna alegere. Hai sa aflăm în continuare care sunt tratamentele care pot fi aplicate lentilelor.

Tratamente speciale pentru lentilele ochelarilor tăi

Când ne alegem ochelarii de vedere primul aspect și cel mai important este alegerea lentilelor acestora. În funcție de materialul lor și de sfaturile medicului acestora li se pot aplica diferite tratamente cum ar fi:

Tratamentul anti reflex– este este tratamentul care ne protejează ochii de razele UV și lumina ecranelor albastre.

Tratamentul heliomat – lentilele se închid automat când iau contact cu lumina puternica

Un alta și a zis tratament pentru lentilele ochelarilor tăi este subțire lentilei. Acesta reprezintă modificarea aspectului lentilei astfel încât ea să nu pară foarte bucuroasă în momentul în care dioptria este foarte mare Și să se poată potrivi bine în dramă alesă de pacient.

Pentru toate tipurile de lentilă indiferent de materialul din care sunt făcute se pot aplica toate aceste tratamente. În cazul în care ți se pare prea costisitor alegerea ochelarilor heliomați poți opta pentru ochelari de soare cu dioptrii.

Sper că acum îți este îți este mai clară informația despre tratamentele care pot fi aplicate lentilelor ochelarilor tăi. Ai grijă de ochii tăi și nu uita că este foarte important să vezi bine și să te simți bine în pielea ta.

Când vei face o alegere nu uitați să îl consulți pe medicul tău optometrist pentru a stabili împreună materiale din care să fie construită lentila și tratamentele care  să îi fie aplicate. El te va ajuta să faci cea mai bună alegere.

Pentru toate aceste tratamente se poate opta pentru lentilele gratuite de la www.avizia.ro

Alege opțiunea simplă și comandă de pe internet astfel încât timpul să rămână pentru lucrurile importante

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *