Lavoare perfecte pentru o baie mică

Băile de dimensiuni mici necesită întreaga ta creativitate pentru a o transforma într-un loc plăcut în care te relaxezi, dar există soluții și pentru a putea alege lavoare și obiecte sanitare potrivite. Tehnologia și procedurile de fabricare au evoluat, motiv pentru care ai la dispoziție soluții care să permită să fii cât mai creativ atunci când vine vorba despre amenajarea băii. Pentru a-ți veni în ajutor, îți vom oferi câteva sugestii de modele de lavoare potrivite pentru băile de dimensiuni mici.

Tipuri de lavoare potrivite pentru o baie mică

Cel mai des, într-o baie mică te confrunți cu lipsa spațiului de depozitare iar un model de lavoar încastrat poate să te ajute să câștigi mai mult spațiu pe care să îl utilizezi. Sunt disponibile lavoare încastrate în diverse dimensiuni, astfel încât să poată fi încorporate în orice stil de design interior. Un alt model de lavoar este cel suspendat care a câștigat foarte multă popularitate mai ales în cazul băilor de dimensiuni mici. Având în vedere că întreg spațiul de sub lavoar este liber acesta se poate utiliza după bunul plac.

lavoare baie

De asemenea, mai poți utiliza lavoare cu piedestal. Deși sunt cele mai comune modele de lavoar oferă avantajul de a fi fixat pe perete și sprijinit de piedestal oferind o stabilitate ridicată. În spatele piedestalului pot să fie ascunse foarte bine țevile și racordurile care ar putea să strice aspectul estetic al băii.

Selectează modelul tău preferat dintr-o gamă vastă de obiecte sanitare de la Pro Era

Aceste tipuri de lavoare sunt ideale în orice baie indiferent cât de mic este spațiul. Ca un sfat suplimentar, alege întotdeauna modele de calitate și rezistente care să te poată servi pentru ani buni. Dacă nu te-ai decis încă asupra unui model potrivit pentru baia ta, atunci pe website-ul www.pro-era.ro vei putea găsi o colecție impresionantă de lavoare perfecte pentru orice tip de baie și aliniate cu tendințele actuale.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *