Incaltaminte dama – Deppo.ro

În lumea modei de astăzi, incaltamintea de dama trebuie să fie mai versatila ca niciodată. Cu excepția cazului în care lucrezi de acasa, ceea ce face mult mai usoara incercarea de a gasi pantoful perfect. La Deppo.ro puteti gasi o pereche pentru fiecare ocazie sau anotimp, chiar si pentru cele care aleg sa poarte ceva mai confortabil in detrimentul unui toc impunator.  

Dacă participați la un eveniment, cum ar fi o nuntă, botez sau majorat, pantofii cu toc înalt fac o mare întoarcere. Deppo.ro ofera o gama variata de pantofi, de la o pereche de stiletto neagra, care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei, pana la una in culori vii precum verde sau roz neon pentru a marca un statement. Incaltamintea de dama este foarte ofertanta in ultima vreme, imbinand eleganta cu utilitatea pentru a se potrivi oricarui caracter.

Stiai ca? …Bărbații au fost primii care a început să porte tocuri

Se pare că nu femeile au inventat tocuri înalte! Cavalerii au fost primii care au purtat tocuri pentru a-și ține în siguranță picioarele în șa. Și caii erau un simbol al bogăției, așa că tocurile înalte au devenit rapid un simbol al aristocrației și al unui statut social înalt, mai degrabă decât un simbol al genului.

incaltaminte dama

Regilor Europei Renașterii le plăcea să poarte pantofi cu tocuri deosebit de înalt pentru a-și arăta supremația și puteau păși cu calm printre bălți, deoarece înălțimea tocurilor lor ajungea la 30 cm. Regele Ludovic al XIV-lea al Franței, cunoscut și sub numele de Regele Soarelui, a jucat un rol important în răspândirea popularității tocurilor. Chiar și astăzi, istoricii modei se referă la pantofii înalți pentru bărbați ca pantofi francezi.

Incaltaminte de dama pentru orice anotimp

Cizmele de toate mărimile sunt un must-have în lunile reci de iarnă. Cizmele înalte pot fi purtate cu fuste de lungime mijlocie pentru a scoate în evidență stilul incaltamintei. Cizmele scurte pot face, de asemenea, o declarație. O cizma mai scurta poate fi purtata cu o fusta mai lunga sau cu pantaloni daca sunteti la birou.

Incaltamintea de dama este piesa definitorie a unui outfit. Ea poate creiona subtil personalitatea purtatoarei si adaugă funcție modei. Îți pot face picioarele să se simtă ca plutind în nori sau pot pune o linie de pumn pe un număr strălucitor. Stilul este definit de fiecare piesă a ținutei, inclusiv de pantofi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *