Glycon – brand românesc în slujba frumuseții

Povestea brandului Glycon a început din dorința domnului prof. univ. dr. Toma T. Murgea de a contribui la creșterea stimei de sine a femeilor, prin crearea unor soluții inovative și profesionale pentru îngrijirea pielii. Astfel, după ani de cercetare și testare, fondatorul chirurgiei estetice în România a lansat o gamă de produse pe bază acid glicolic, care și-au dovedit eficiența încă din primele clipe.

Totul a pornit de la ideea inițială de a crea două creme necesare în procesul de pregătire a tenului pentru acțiunea de chemical peeling. După tratament, multe dintre paciente și-au exprimat mulțumirea față de produsele folosite și, în același timp, dorința de a putea folosi astfel de creme și în afara perioadei de dinaintea peeling-ului chimic. Astfel, familia domnului doctor Mugea, prin intermediul companiei sale, a pus bazele unei game de produse cosmetice pe bază de acid glicolic. Formula aproape magică a produselor Glycon este una echilibrată, puternică, dar delicată cu pielea, conferindu-i acesteia un aspect plăcut, catifelat și revitalizat.

Alt advertorial SEO: Brățări Luxury Pentru Orice Eveniment Special

glycon

Gama de produse cosmetice Glycon

Treptat, oferta Glycon s-a extins, cuprinzând astăzi atât produse pentru ten (Crema Antirid, Crema Antirid Forte, Crema Antiacnee, Lapte Demachiant cu extract de mușețel și Cremă fără parfum SPF 50%), cât și pentru corp (Lapte de corp Glycon) și păr (Șampon, Balsam de păr și Mască de păr Glycon). Oferta este completată de un produs dedicat îngrijirii bărbaților – Glycon 2 în 1 Gel de duș și Șampon fără parfum. În fiecare dintre acestea se găsesc două elemente cheie – ingrediente de cea mai bună calitate și o experiență vastă în ceea ce privește oferirea unor servicii și produse destinate îngrijirii personale.

Glycon reprezintă, astfel, un brand 100% românesc, născut din pasiune pentru frumusețe, în timp ce produsele cosmetice ale companiei sunt soluția ideală pentru piele și păr, dovedindu-și eficiența încă de la prima utilizare.

Următorul articol: Cum poți să îți dai seama dacă ai cumpărat într-adevăr bijuterii din argint?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *