Cum scăpăm de porii dilatați și excesul de sebum? – Tratament de curățare cu Venus Glow

Una dintre cele mai des întâlnite probleme ale tenului este reprezentată de excesul de sebum și efectele asociate acestuia, de la pori dilatați, până la puncte negre și acnee. De-a lungul timpului s-au căutat soluții pentru tratarea acestor imperfecțiuni și, treptat, o multitudine de rezultate, dintre cele mai variate, au fost găsite. Astfel, au apărut diverse creme, seruri, luțiuni, măști, chiar și tratamente naturale, cu diverse ingrediente, unele mai utile, altele cu o eficiență mai scăzută.

Clinica Endorfine are o experiență vastă, oferind clienților săi tratamente faciale, corporale și servicii de epilare la standarde înalte. Astfel, ne îndreptăm atenția asupra procedurilor pe care specialiștii clinicii le realizează cu scopul de a combate excesul de sebum și imperfecțiunile tenului.

Vezi alt advertorial SEO: Clinica Endorfine: Tratamentul Venus Viva

tratament de curățare cu venus glow

Tratamentul de curățare a tenului cu Venus Glow

Una dintre cele mai apreciate metode de curățare a feței care se află în oferta Clinicii Endorfine este Tratamentul de curățare cu VENUS GLOW. Ascesta nu este un proces dureros și este alcătuit din mai multe etape urmate cu strictețe, pentru obținerea celor mai bune rezultate. Pentru început, tenul este curățat, exfoliat și tonifiat, după care se realizează un masaj facial, urmat de aplicarea unei măști-saună pentru deschiderea porilor. Pasul următor este și cel mai important din cadrul proceduri, cel în care aparatul Venus Glow este utilizat pentru eliminarea sebumului secretat în exces. Acesta funcționează pe baza acțiunii unui jet de soluție specială și a vacuumului. Totodată, și punctele negre sunt extrase, ca, în cele din urmă, să se aplice succesiv pe față două măști – una antiseptică și una calmantă. Rezultatul este un ten catifelat, cu un aspect luminos și curat, deoarece tehnologia folosită de Venus Glow acționează în profunzime, tratând problema de la sursă. Dacă nu v-ați convins încă, vă așteptăm la clinica noastră, pentru a încerca Tratamentul de curățare cu Venus Glow, soluția ideală pentru eliminarea problemelor precum porii dilatați și excesul de sebum.

Următorul articol de citit este: Cremă antiacnee, o soluție eficientă pentru evitarea greșelilor de tratare

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *