Cum poți să îți dai seama dacă ai cumpărat într-adevăr bijuterii din argint?

Mai ales atunci când dorești să cumperi din magazinele online bijuterii din argint este destul de greu să îți dai seama dacă sunt veritabile sau nu. Atunci când nu știi prea multe despre metalele prețioase este foarte ușor să riști să faci o achiziție nu tocmai inspirată. Așadar, pentru a fi mereu sigură de alegerea ta, rămâi alături de noi în aceste câteva rânduri.

Cum poți verifica dacă sunt bijuterii din argint veritabile?

Bijuteriile din argint, de calitate sunt însoțite de marca 925, ceea ce înseamnă că au în componenţa materialului 92,5% argint și au un mic simbol al producătorului vizibil cu lupa, înregistrat oficial ANPC. Cel mai simplu mod prin care se poate testa autenticitatea unei bjiuterii din argint este să le apropii de un magnet. O bijuterie de calitate nu ar trebui să fie atrasă de magnet.

Alt articol: Servicii De Repatriere, Cu Ajutorul Firmei Requiem Funerar

bijuterii din argint

Totodată, un alt test pe care îl poți face este să freci puțin bijuteria de o suprafață albă și dacă este din argint atunci va lasă o pată neagră. Astfel, vei putea fi linişitită că achiziția făcută este una bună.

O bijuterie din argint niciodată nu îți va păta degetul și rezistă foarte bine în timp. Pentru a te bucură de frumusețea unei bijuterii din argint se recomandă să se curețe corespunzător fie cu ajutorul unor produse speciale fie să le duci la un specialist.

De unde poți cumpăra cu încredere bijuterii?

Iris Boutique selectează cu atenție fiecare colecție de bijuterii din argint, astfel încât să te poți bucura de acestea pentru cât mai mult timp. O bijuterie de calitate subliniază întotdeauna gusturile și rafinamentul unei femei, punând în valoare toate calitățile ei.

Indiferent dacă îți plac bijuteriile opulente sau cele mai finuțe, vei putea găsi la Iris Boutique modele potrivite pentru tine dar şi pentru toate ocaziile speciale la care participi.

Următorul articol: Cum scăpăm de porii dilatați și excesul de sebum? – Tratament de curățare cu Venus Glow

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *