Cum funcționează o fosă septică

O fosă septică este un rezervor subteran, care are rolul de a trata apele menajere uzate și sunt utilizate de obicei în zonele rurale. Producătorii de fose septice îmbină tehnologia cu ecologizarea și astfel fabrică fose septice ecologice, menite să depoziteze apele menajere din băi, bucătării și de la mașini de spălat. Toată apa utilizată în casa ta curge din interiorul casei tale de la conducta de drenaj cărte fosa septică. Dacă vrei să îți instalezi în curte o fosă septică tricamerală, ecologică și de calitate, atunci alege din modelele de pe ecowalburg.ro

Fosa septică este îngropată, etanș și poate fi confecționată din fibră, beton sau polietilenă. Rolul pe care îl are fosa septică este de a reține apa menajeră atât de mult încât să permită rezidurilor solide să se depună pe baza fosei formând o substanță groasă, în timp ce uleiul și grăsimile plutesc în partea de sus a fosei, tot sub formă de susbstanță groasă. Există un orificiu în formă de T și două sau trei compartimente, care au sarcina de a împiedica substanțele groase să părăseacă rezervorul subteran și să se deplaseze către zona de scurgere.

Alt articol de blog : Blană naturală – definiția hainelor de la Iris-Boutique.ro

fosă septică

În interiorul fosei septice au loc procese naturale pentru tratarea apelor reziduale. Apele menajere ajung în fosă prin țeava de evacuare, care iese din imobilul tău. Fosele septice pot avea două sau trei compartimente. Fosele septice de la Ecowalburg au 3 camere, fiecare îndeplinind un anumit rol.

Fosă septică – Ce rol au cele 3 camere

Prima cameră se numește camera depozitării și are rolul de a stoca materia organică descompusă. Camerea doi se numește camera presedimentării și are ca rol fermentarea și uciderea agenților patogeni. A treia cameră se numește camera sedimentării, iar aici se continuă procesul de fermentare a materiilor organice și se descompun în substanțe precum amoniac, metan etc. Marea majoritate a agenților patogeni sunt uciși în acestă cameră.

Orice fosă septică de la Ecowalburg este de calitate și este confecționată din polietilenă, care conferă flexibilitate și rezistență sporită foselor. La produsele de pe ecowalburg.ro poți beneficia de montaj și soluții de instalare planificate de inginerii profesioniști Ecowalburg.

Următorul articol de blog : Cum să îngrijești fosa septică ecologică

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *