Cum alegi cea mai bună ojă semipermanentă?

Oja semipermanentă este cea mai populară în rândul doamnelor și domnișoarelor care doresc să aibă o manichiură perfectă pentru o perioada mai lungă de timp. Mai ales dacă eșți adeptă realizării manichiurii acasă, atunci trebuie să te asiguri că folosești cele mai bune produse, astfel încât reușită să fie sigură.

Pe piață există foarte multe mărci şi despre toate se spune că sunt cele mai bune. Însă, în realitate doar unele sunt de calitate și merită să investeșți în ele. Dar, mai ales dacă până acum nu ti-ai mai făcut manichiură acasă și nu prea ai cumpărat astfel de produse cum poți să îți dai seama dacă este de calitate? Așadar, iată de ce trebuie să ții cont:

Tipul de ojă semipermanentă

Oja semipermanentă se împarte în două categorii importante: 3 în 1 și to go. Cel din urmă se aplică în trei straturi iar cel 3 în 1 poate să fie aplicat într-un singur strat fără să mai ai nevoie de alte produse. Ambele tipuri pot să fie aplicate atât pe unghia naturală cât și pe tips-uri.

Alt advertorial SEO: Poartă o manichiură profesională în tendințe în vara anului 2021

Aspectul pe care îl are oja semipermanentă

În momentul în care cumperi o ojă semipermanentă este esențial să ții cont și de aspectul acesteia: mată, lucioasă, sidefată, perlată, cu sclipici, cameleon, etc. De asemenea, trebuie să ții cont și de ocazia pentru care se adresează, de ținutele cu care o vei purta și nu numai.

Oja semipermanentă trebuie să fie de calitate, așadar investește într-un produs pentru manichiură care să aibă capacitatea să te servească pe termen lung.

Cantitatea sticluţei

Pe piață, vei putea găsi sticluțe de ojă în diverse cantități și este recomandat să o alegi pe cea care crezi că te servește cel mai bine. Dacă nu utilizezi frecvent ojă semipermanentă sau mergi într-o vacanță, atunci cumpără o sticluță de dimensiuni mici. Astfel, vei evita să se usuce și o vei folosi mult mai eficient.

Dacă obișnuiești să îți faci manichiura acasă sau ai nevoie de mici retușuri până când să ajungi la salon, atunci poți cumpără liniștită o sticluță mare.

Și, nu în ultimul rând, pentru a usca oja semipermanentă trebuie să investeșți și într-o lampă UV foarte bună. Tot ce ai nevoie dar și suportul profesioniștilor îl vei găsi în magazinul online Edda Beauty. 

Următortul articol: Licheni stabilizaţi, un dezumidificator natural perfect pentru orice locuință

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *