Cele mai comune mituri despre haine din blană naturală

Chiar și atunci când vine vorba despre haine din blană naturală, putem vorbi despre mituri și prejudecăți.  Mai ales dacă sunt realizate din blană naturală și nu artificială. Dar miturile nu au alt rol decât acela de a deteriora imaginea unei astfel de piese vestimentare și să o facă mai puțin dorită deși avantajele pe care le oferă sunt incomparabile cu cele oferite de materialele artificiale.

Mituri comune despre haine din blană naturală

Unul dintre cele mai comune mituri despre haine din blană naturală este acela că animalele au de suferit. Contrar acestei credințe animalele sunt bine ingrijite și hrănite corespunzător tocmai pentru că calitatea blănii este dată tocmai de acest aspect. Blana este recoltată prin utilizarea celor mai blânde procese iar animalele nu au de suferit.

Un alt mit este acela că mulți oameni consideră că industria blănurilor nu este reglementată legal, ceea ce crește șansele să nu existe bune practici în creșterea animalelor și recoltarea blănurilor. Din fericire există legi care sunt menite să protejeze industria dar și consumatorii. Legile acoperă aspecte precum bunăstarea animalelor, mediul de creștere, hrănirea, lucru care asigură un proces mai uniform în întreaga industrie.

haine din blană naturală

Totodată, se spune că hainele din blană artificială sunt mai rezistente dar acesta este un mit fără sens deoarece blănurile artificiale sunt obținute pe bază de petrol, resursă care nu este regenerabilă și care este mult mai dăunătoare pentru mediu. Hainele din blană naturală sunt fabricate din materii prime care vin direct de la animal, este biodegradabil, aspect care îl face să fie mult mai rezistent în comparație cu un material care imită blana.

Foarte multe persoane consideră că pentru a fi produse haine din blană naturală se folosesc animale domestice. Adevărul este că cele mai comune tipuri sunt cele de nurcă, iepure sau vulpe, animale care nu sunt deloc domestice. Nimeni nu ar folosi vreodată blana unei pisici sau a unui câine pentru a-și face o haină, deci acest mit nu are nici un corespondent în realitate.

Haine din blană naturală perfecte te așteaptă doar la un click distanță

Dacă dorești să achiziționezi haine din blană naturală care să fie produse la cele mai înalte standarde atunci tot ce trebuie să faci este să intri pe website-ul www.iris-boutoque.ro unde vei putea găsi modele deosebite. Hainele din blană naturală pot să te servească excelent pentru zeci de ani dacă sunt întreținute corespunzător și vei putea să îți pui în evidență rafinamentul și bunul gust de fiecare dată când porți o astfel de haină deosebită.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *