Căminul de bătrâni – o variantă sigură la Seniore

Căminul de bătrâni Seniore este un centru care asigură îngrijire specializată, tratament specific diagnosticului și recuperare motorie prin kinetoterapie pentru persoanele aflate în incapacitate de a se îngriji singure. Centrul este unul modern, dotat, cu posibilitate de activități în aer liber, reprezentând o oază de sănătate și relaxare pentru cei care au nevoie de ajutor. Sprijinim permanent persoanele adulte ce află în situații dificile, sunt singure, prezintă depresie, demență, diabet, fracturi, pentru obținerea și păstrarea independenței prin recuperare, menținerea demnității prin sprijin, introducerea într-o comunitate benefică, afectivitate, ancorare în prezent și implicare în activități diverse.

Asistăm familia aparținătoare pentru a identifica cele mai bune decizii, asigurarea consultanței și a suportului necesar în vederea formării unei imagini de ansamblu privind situația medicală a persoanei care are nevoie de ajutor.

Asigurăm asistență medicală non stop cu personal calificat, iar infirmierele asigură confortul persoanelor de a-și găsi liniștea în cadrul centrului nostru. Personalul medical vede în fiecare persoană care are nevoie de ajutor, un părinte, pe care îl îngrijește cu dăruire și profesionalism pentru a vedea pe chipul lui un zâmbet.

Căminul de bătrâni

Căminul de bătrâni – un sprijin la vârsta a treia

Noi, cei de la căminul de bătrâni Seniore, ne dorim să fim o familie pentru cei care apelează la noi, și întreaga echipă face tot posibilul să mențină armonia și buna dispoziție în centru, confortul psiho-emoțional fiind tot ceea ce contează.

Serviciile incluse la internare constau în evaluarea clinică și consult, asistența medicală este asigurată 24h din 24h, administrarea medicamentelor se face conform schemei de tratament specifice fiecărui rezident, asigurăm prim ajutor și solicitare ambulanță la nevoie. Asigurăm trei mese principale și gustări, cât și prepararea meniurilor pentru diverse afecțiuni.

Cu ocazia zilelor din an speciale, cât și de aniversarea rezidenților, organizăm petreceri, pentru a aduce un zâmbet pe chipul lor.

Echipa centrului este formată din specialiști cu experiență în îngrijirea, tratamentul, și recuperarea persoanelor adulte cu dizabilități.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *