Auto hybrid – la ce să fii atent dacă cumperi second hand?

Având în vedere că s-a dezvoltat considerabil piața auto hybrid nu este nimic neobișnuit să vezi deja la vânzare modele second hand. Totuși, dacă alegi această cale pentru a-ți cumpăra mașina dorită este nevoie să fii la fel de vigilent ca atunci când cumperi o mașină obișnuită.

Lucruri de care trebuie să ții cont când cumperi un model auto hybrid

Atunci când ai găsit mașina dorită este bine să te asiguri că este într-o stare bună, atât la exterior cât și la interior. Tocmai de aceea este important să cunoști istoricul de service al modelului auto hybrid second hand pe care plănuiești să îl cumperi. Sursa unei mașini electrice este elementul cel mai important. În general, bateria are o garanție separată de mașina în sine și acoperă echivalentul a 160.000 km. Capacitatea bateriei va scădea în timp, tocmai de aceea este nevoie să te asiguri că încărcarea se face la  stații compatibile și perfect funcționale.

auto hybrid

Mai este necesar să acorzi atenție și la alte componente care ar putea avea nevoie să fie schimbate așa cum ar fi plăcuțele de frână sau piesele de rulmenți. Mașina trebuie verificată cu atenție pentru a te asigura că este în stare bună. De asemenea, cablul de încărcare oferit de vânzător nu trebuie să aibă fisuri și să fie în stare bună.

Auto Dan, o platformă cu multe mașini de calitate

Chiar dacă nu ai experiență în ceea ce privește achiziționarea unui model auto hybrid, vei putea să cumperi în cele mai bune condiții de pe platforma www.auto-dan.ro. O mașină hibrid este potrivită a fi utilizată atât în mediul rural cât și urban. Iar dacă îți dorești să cumperi un model mai nou, atunci vei putea accesa și o finanțare prin intermediul programelor pe care le găsești și pe website-ul mai sus amintit. De asemenea, beneficiezi de consultanță pentru a putea alege un model care să se potrivească dorințelor și necesităților tale.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *