Anemie – Cu ce produse o poți trata

Simptomele de anemie pot apărea la orice persoană, inclusiv la copii. Semnele de apariție a afecțiunii anemice sunt nenumărate. Pentru tratarea anemiei, poți consuma produse speciale de la pro-natura.ro.

Anemia cu deficit de fier este cel mai întâlnit tip de anemie, cauza fiind pierderea de sânge. Nivelul de fier din sânge scade odată cu insuficiența numărului de globule roșii. Multe dintre tipurile de anemie nu pot fi prevenite, însă consumul de alimente sănătoase vă poate ajuta să evitați anemia prin deficit de fier, dar și cea cu deficit de vitamine.

Corpul dumneavoastră are nevoie de vitamina B-12 și acid folic, în cazul anemiei cu deficit de fier. Alimentele ce trebuie incluse în consumul dumneavăastră sunt: carnea de vită, legume cu frunze de culoare verde închis, fructe uscate, nuci, lactate. Produsul Lactoferrin de la pro-natura.ro este fabricat pentru a combate anemia.Tratamentele anemiei diferă de la un tip de anemie la altul. Pro-natura.ro are o gamă de produse dedicate tratării anemiei disponibile în variantă de capsule, ce se administrează zilnic.

anemie

Tratamente în funcție de tipul de anemie

Anemie cu deficit de fier – Acest tip de anemie se tratează de obicei prin administrarea de suplimente cu fier și se recomandă schimbarea dietei. Pentru unele persoane, administrarea fierului implică injectarea fierului printr-o venă. Pro-natura.ro are cele mai eficiente produse pentru tratarea anemiei cu deficit de fier. De exemplu, capsulele de urzică ajută la creșterea nivelului de fier din organism.

Anemia bolilor cronice – Nu există un tratament specific acestui tip de anemie. În acest caz, medicii tratează boala de bază, adică cea cronică. Dacă simptomele anemiei se agravează, atunci se face o transfuzie de sânge, pentru a produce mai multe globule roșii.

Anemia aplasticăTratamentul anemiei aplastice poate include transfuzii de sânge pentru a determina creșterea numărului globulelor roșii din sânge. Uneori este cazul unui transplant de măduvă osoasă, dacă nu se pot produce celule de sânge sănătoase.

Anemia este o afecțiune, care are mai multe cauze de declanșare, iar tratarea acesteia diferă în funcție de tipurile de anemie, dar și de alergiile la unele medicamente ale persoanelor simptomatice. Poți trata anemia cu produsele de la pro-natura.ro, care ajută organismul să crească cantitatea de fier și susțin sistemul imunitar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *