Amunis – Colecția nouă de brățări

Ai văzut colecția de brățări din pietre naturale de la Amunis? Culorile superbe și combinațiile curajoase? Intră pe site la secțiunea dedicată brățărilor și vezi acolo bogăția de culori și surprizele pregătite pentru tine.

Realizate din pietre naturale, brățările de la Amunis reprezintă adevărate declarații de iubire și aduc multă bucurie acolo unde sunt dăruite. Alege să le oferi celor dragi produse rezistente în timp, care să le definească stilul și pe care să le poarte cu plăcere oriunde ar merge. Colecția este bogată, la fel și culorile, dar și formele.

Acestea au la bază fie elastic foarte rezistent, fie șnur cerat reglabil, cu dimensiunile între 15 și 25 cm. Așadar, se potrivesc pe orice tip de încheietură. Aspectul pietrelor poate varia, de la lucios la mat, în funcție de preferințe. De menționat este faptul că pietrele sunt nu identice, fiecare piatră având propriile elemente care o fac unică. De fapt, în asta constă frumusețea pietrelor naturale. În imperfecțiunile care le fac unice.

Prețurile de la Amunis sunt accesibile, astfel încât să poți cumpăra fără a avea mustrări de conștiință. Pentru tine, dar și pentru cei dragi ție. Colecția de brățări este variată și abundă în culori și complexitate. Tot ce trebuie să faci este să cauți modelul care se potrivește stilului tău. De restul se ocupă Amunis.

Intră pe site-ul Amunis.ro și fă cumpărături inteligente. Care să țină cu tine și cu bugetul tău. Acum, e mai simplu ca oricând să beneficiezi de calitate la prețuri mici. Vezi colecțiile de brățări de damă și de bărbați și colorează-ți vara cu cele mai îndrăznețe asocieri și combinații.

Comandă brățările Amunis și răsfață-te cu reducerile de la Amunis de 10% la 2 produse adăugate în coș și de 20% la 3 brățări cumpărate. De asemenea, transportul este gratuit la comenzile mai mari de 150 lei. Așadar, ce mai aștepți?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *