Afecțiuni cardiovasculare

Bolile cardiovasculare afectează arterele, venele sau capilarele din corpul tău și din jurul inimii tale. Simptomele variază în funcție de starea specifică. Unele afecțiuni, precum diabetul de tip 2 sau hipertensiunea arterială, pot să nu provoace inițial niciun simptom.

Simptomele specifice ale unei probleme cardiovasculare includ: durere sau presiune în piept, durere sau disconfort la nivelul brațelor, umărului stâng, coatelor, maxilarului sau spatelui, dificultăți de respirație, greață și oboseală, amețeli sau transpirații reci. Ceea ce afectează în mod special inima este fumatul. Deși renunțarea la fumat poate fi dificilă, luarea măsurilor pentru a face acest lucru reduce considerabil efectele dăunătoare asupra inimii.

Pro-natura are suplimente alimentare de înaltă eficiență pentru ameliorarea simptomelor declanșate de afecțiunile cardiovasculare. Sunt o mulțime de persoane, care suferă de afecțiuni de tip cardiovascular și utilizează suplimente alimentare, care le susțin sănătatea cardiovasculară.

cardiovasculare

Cum să previi unele afecțiuni cardiovasculare

Consumă alimente care conțin grăsimi polinesaturate și omega-3. De exemplu, peștele gras, cu fructe și legume poate susține sănătatea inimii. Reducerea aportului de alimente procesate precum, sarea, grăsimile saturate și zahărul adăugat, pot asigura sănătatea inimii tale.

Ai grijă de greutatea ta corporală. Pentru sănătatea inimii tale este foarte important să faci exerciții în fiecare zi.

Include în dieta ta zilnică suplimente alimentare pentru prevenirea apariției afecțiunilor cardiovasculare. Pe pro-natura.ro găsești suplimente alimentare, care au grijă de sănătatea inimii tale și a întregului sistem cardiovascular. Unul dintre cele mai cumpărate produse de pe pro-natura.ro pentru ameliorarea simptomelor produse de afecțiuni cardiovasculare este Cardio 3xBiotics. În compoziți sa se găsesc fructe de păducel, care susțin funcția contractilă a inimii și vaselor coronariene, îmbunătățind astfel irigarea inimii; frunze de măslin, care ajută la menținerea presiunii arteriale în parametrii normali.

Pe site-ul celor de la Pro-natura găsești suplimente alimentare potrivite menținerii sănătății inimii tale, la prețuri foarte bune și cu eficiență sigură.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *